Mere info om sort fondant
På grund af sin satinfinish er FunCakes-fondanten perfekt til at dække en kage med skarpe kanter. Ønsker du at skære kager ud af fondanten, end du er sikker på at få pæne, rene og skarpe udskæringer. Fondantens store tilgivelsesevne gør den velegnet til alle, fra begyndere til professionelle!
For at dække en rund kage med en diameter på 20 cm skal du bruge cirka 500 g fondant.
Følgende proces anbefales for det bedste resultat:
- Lad fondanten komme til omgivelsestemperatur.
- Ælt fondanten fast, indtil den er glat og elastisk.
- Støv arbejdsoverfladen med lidt melis, og rul fondanten ud med en kavel til en jævn form (2-3 mm tyk). Drej fondanten et kvarter for at forhindre klæbning.
- Er der stadig små revner på kanterne, når fondanten rulles ud? Ædel igen fast, indtil kanterne er glatte, når du ruller ud. Så er fondanten klar til brug.
Ingredienser: sukker (80%), glukosesirup, vegetabilsk fedt (palme-kerne, palme), vand, befugtningsmiddel: E422, fortykningsmiddel: E415, E466, konserveringsmiddel: E200, syre: E330, naturlig aroma, farve: E153.
Kan indeholde spor af: mandler.
Dette produkt er Halal, Kosher D og glutenfrit (NL-090-002) certificeret.
FunCakes fondant er velegnet til vegetarer og veganere.
Opbevaring: opbevares på et tørt, mørkt sted, 15 ° C – 20 ° C.
Indhold: 250 gram.
Anonym –
Rikke Pedersen –
Ulla Hansen –
Dejlig fondant at arbejde med
Saiqa Hussain –
Susanne Liberoth –
Natascha T. –
Ser fin ud, men er dog endnu ikke åbnet og afprøvet
Anonym –
Anni Christensen –