Mere info om Callebaut Chokolade Ruby
Du kan blot smelte callets for at lave smukke kreationer såsom chokolade. Men selvfølgelig kan du også bruge dem til at dekorere kager, cupcakes og cookies. Ruby-callets passer ekstraordinært godt til lyserød champagne, saltet karamel og endda smagfulde ingredienser.
Ingredienser: sukker, kakaosmør, skummetmælkspulver, helmælkspulver, kakaomasse, emulgator: E322 (soja), syre: E330, naturlig vaniljesmag. For allergener, se ingredienser med fed skrift.
Opbevaring: 12-20 ° C, i et tørt og lugtfrit miljø.
Indhold: 400 g.
Bianca Christensen –
Gitte –
Elin Fischer –
Smager godt og nem at anvende.
Charlotte H. –
Elsebeth Thomsen –
Pia Kristensen –
Pia Kristensen –
Dorthe Gjettermann –
Mums
Anonym –
Eva –
God at arbejde med
Anne Andersen –
Bodil Walter –
Prima kvalitet
Heidi Dahlin –
Bodil Walter –
Marianne Frederiksen –
Lene B. –
Bodil Walter –
Ina N. –
Lene Larsen –
Glennie Jensen –
Annette Mikkelsen –
Lækker chokolade. Kan stærkt anbefales.
Marian B. –