Ingredienser
Sukker, hvedemel, hvedestivelse, 5% kakao pulver, tøræg, skummetmælkspulver, bagepulver (E450, E500, hvedestivelse), emulgator (risstivelse, E475, E471), salt, stabilisator (E415).
Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør bradepanden eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Et godt tip: Brug dejen fra chokoladekageblandingen til at bage lækre muffins i stedet for en brandepande. Hæld kagedejen i muffinforme, bag i ca. 20 minutter og pynt med din yndlingsglasur.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.