Mere info om rugbrødssur
Ingredienser
RUGMEL, HVEDEMEL, Syre: E 270 og E 260, HVEDESTIVELSE, enzymer
119,95 kr.
Tørret rugbrødssur fra CSM bruges som surdej til at give dit brød surhed og har samme egenskaber som en surdej.
Her er den blot lavet for dig, lige til at komme i brødet så du får lige netop den smag som rugbrød skal have.
Kan også bruges til hvededeje.
Vejl dosering: 30-80 g rugsur/1 L vand, skal udgøre 5% af rugmængden.
Varen er pakket hos Condi, kan indeholde spor af nødder.
På lager
Anonym –
Majbrit Andersen –
Virkeligt ment at bruge, giver et lækkert rugbrød. Helt uden du skal kæmpe med en surdej
Niels Andersen –
Gertrud –
Super godt produkt
Jørn Møller –
Giver perfekte rugbrød
Karsten H. –
Peter Torp –
Godt produkt, til en god pris
Anonym –
Ingelise Hansen –
Benno Mortensen –
Hans Nørgaard –
Jens Jørn Lorentzen –
Så lækkert et produkt
Torben Sørensen –
Lækkert og lige til.
Kim Andersen –
Peter Torp –
Bjarne Olsen –
Peter Torp –
god vare til en god pris
Susanne Lund –
Super gode rugbrød
Henrik J. –
Der skal altid være plads til forbedring 🙂
Heidi Falch –
Merete Larsson –
Gitte Toldbod –
Jesper Skjærbæk –
Henrik Jensen –
Peter Torp –
ok
Heidi Falch –
Super!👍
Kim Andersen –
Bruger det i alle mine rugbrød, er super godt produkt
Henrik Jensen –
Margit Toft –
Anonym –
Jens –