Viser alle 10 resultater

Fars Dag Gave

Få inspiration her på siden til en fars dag gave.

-16%
-1%
-31%
(1) 89,95 kr.
(1) 259,95 kr.
-11%
(1) 239,95 kr.
(1) 229,95 kr.
(1) 249,95 kr.
-13%

Forkæl din far med en Fars Dag gave

Har du en far, der fortjener at blive forkælet på Fars Dag? Men er du ikke helt sikker på, hvad du gerne vil give ham? Fædre er ikke altid de nemmeste at finde gaver til. Særligt ikke en far, som har det hele og mere til i både klædeskab og værksted. Dog hjælper vi dig gerne med at finde frem til en god og sød gave til ham, så du kan bringe lidt ekstra glæde på en dag, der i forvejen er fantastisk for din far. Vi har nemlig samlet forskellige gaveideer, som du frit kan vælge og plukke imellem. Der er alt lige fra lækkerier til den søde tand til smarte termokrus og bagestål.

En far skal naturligvis have det bedste – og det får han med en Fars Dag gave fra Kagegrisen. Kig dig derfor gerne omkring her på siden og se, om ikke du kan finde en god Fars Dag gave eller to, som din far vil elske at modtage.

Hvorfor give en Fars Dag gave?

En Fars Dag gave er ikke en obligatorisk gave at give. Men det er en tradition i rigtig mange familier. Selv synes vi også, at det er en meget hyggelig tradition at holde fast i, da det giver mulighed for at lige at huske på at sige en ekstra tak til sin far – præcis som vi alle gør til vores mødre på Mors Dag.

Derfor har vi også gjort en del ud at samle et udvalg af Fars Dag gaver, så der ikke er nogen tvivl om, at du sætter stor pris på din far, når han åbner gaven. Men, det må selvfølgelig også gerne være med et lille glimt i øjet. Du finder derfor blandt andet en snackskål og lækkerier til den mad- eller sukkerglade far.

Husk på, at det ikke behøver koste en masse penge at give en Fars Dag gave. Det er tanken, der tæller. Så mangler han en ny og lækker termokop, bageudstyr eller lækkerier til slikskabet, kan de sagtens gøre det som gode og brugbare gaver.

Få gode ideer til en Fars Dag gave hos Kagegrisen

Selvom vi her har samlet et særligt udvalg af gaver til Fars Dag, behøver du ikke lade dig begrænse til siden her. For på vores webshop har vi et væld af gode sager, som din far med sikkerhed vil blive glad for – særligt, hvis han også godt kan lide at stå i køkkenet ligesom os.

Du er derfor mere end velkommen til at klikke dig rundt på vores webshop for at se, om ikke du kan finde flere gode gaver eller den perfekte Fars Dag gave. Uanset hvad du finder, er vi i hvert fald sikre på, at han bliver rigtig glad.

Vil du gerne købe en Fars Dag gave hos os, men kan du slet ikke finde ud af, hvad det skal være, hjælper vi dig også gerne. Vi kan komme med nye og friske ideer til, hvad en far som din kunne være glad for at få. Ring eller skriv derfor gerne til os – også hvis du blot har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Fars Dag gave i god kvalitet

Fædre fortjener det bedste. Det gør din far helt sikkert også. Derfor har vi også udelukkende samlet et udvalg af Fars Dag gaver i en kvalitet, som vi kan stå fuldstændigt inde for. Vores søde sager er blandt andet fra Nicolas Vahé, der er baseret på kvalitetsingredienser. Vores termokrus er fra AYA&IDA, som ligeledes baserer deres produkter på kvalitetsmaterialer.

Uanset hvad du derfor vælger her på shoppen af gaver til din far, kan du være helt sikker på, at du giver en gave, der enten er fyldt med gode smage, eller som er lavet på materialer, der holder længe. For os at se er dét en god Fars Dag gave.

Meget Fars Dag gave for pengene

Hos Kagegrisen kan du forkæle din far for næsten ingen penge. Om ikke andet kan du i hvert fald gøre det billigere sammenlignet med andre steder, da vi har prisgaranti på vores gode Fars Dag gaver. Har du derfor udset dig en skål, en kop eller nogle lækkerier til ganen, får du produktet billigst hos os. Det giver dig måske plads til en ekstra lille gave til din far eller til forkælelse til dig selv.

Når Fars Dag nærmer sig, er vi selvfølgelig heller ikke blege for at give et ekstra godt tilbud på nogle af vores produkter. Så hold gerne et skarpt øje med siden her, hvis du er på udkig efter noget til din far.

Husk også, at flere af produkterne er velegnede som en samlet gave. Det gælder f.eks. vores Nicolas Vahé skumfiduser, Design Letters slikskål og Design Letters favoritkop. Med dem som samlet gave er der lagt op til mange hyggestunder for din far – og det vil vi så gerne bidrage til.  

Levering af Fars Dag gave til tiden

Har du først fundet os og vores produkter få dage inden Fars Dag? Bare rolig. Så kan vi med al sandsynlighed stadig nå og levere gaven til dig. Vi leverer nemlig normalt inden for 2-3 hverdage og kan derfor sagtens være behjælpelige med en gave til din far, selv hvis du skulle være lidt sent ude.

Vi gør i hvert fald alt, hvad vi kan for at levere din Fars Dag gave til tiden, så du den 05. juni kan glæde ham, der betyder alverden for dig. Du har selvfølgelig også mulighed for at afhente i vores butik efter aftale, hvis ikke pakken kan nå frem inden for vores normale leveringstid. Vi gør meget for vores kunder og for, at du bliver glad. Så kontakt os endelig, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp. Så gør vi vores bedste.

Find den bedste Fars Dag gave til den bedste far hos os

Der er ikke noget bedre for os end at gøre andre glade. Derfor vil det glæde os rigtig meget, hvis du lykkes med at finde en god gave til din far hos os. Vi udvider hele tiden udvalget af gaveideer baseret på efterspørgsel. Så er du ude i god tid, er du velkommen til at kigge igen, når Fars Dag nærmer sig yderligere. For hvem ved, om vi får den perfekte Fars Dag gave på shoppen til din far?

Der er selvfølgelig også den mulighed, at du kan kontakte os, hvis der er noget specifikt, du leder efter, men som vi ikke har på shoppen. Her er du mere end velkommen til at henvende dig til os. Så tjekker vi gerne vores lager eller forhører os hos vores leverandører. Vores fædre betyder også meget for os, så vi er klar til at gå et ekstra skridt for dig, så du kan glæde din far.

Vi håber, at du finder den perfekte Fars Dag gave hos os, og at du og din far får en skøn og dejlig dag sammen den 05. juni.

Pssst… Husk, du også kan finde skønne gaver til din mor til Mors Dag eller bare som en overraskelse hos os. Vores udvalg af garn og bageudstyr er stort!

 

Kagegrisen.dk
X