Mere info omkring sukkertermometer
Termometeret går fra 40 ºC til 200 ºC. Termometerets modsatte side viser samme temperaturspænd i Fahrenheit, så du uden problemer kan følge udenlandske opskrifter.
Udover temperaturvisning har teemometeret også indikatorer der viser konsistensen af dit kogte sukker: Soft, hard, crack osv.
Termometeret har på bagsiden et spænde så det kan fastgøres til gryden.
Bager du meget? Så er et sukkertermometer uundværligt
Hvis du bager meget, bør du anskaffe dit et sukkertermometer, hvis du ikke allerede har et. Med et sukkertermometer kan du smelte chokolade ved den helt rette temperatur, og derved få en flot og blank overflade med det perfekte knæk. Et sukkertermometer bruges til at temperere chokolade og andre ingredienser i forbindelse med bagning. Du kan for eksempel også bruge et sukker-termometer når du koger bolsjer, så du kan opnå den helt rigtige hårdhed af sukkerlagen. Et sukkertermometer kaldes også for et syltetermometer, et chokoladetermometer eller et kogetermometer. Du kan også bruge denne type termometer, hvis du skal varme olie til friturestegning, og vil sikre dig en bestemt temperatur på fritureolien.
Vi har sukkertermometer til billige priser
Hos kagegrisen.dk forhandler vi sukkertermometer – også kaldet et bolsjetermometer. Du kan få et sukker termometer af mærket Ibili. Det er et holdbart termometer i rustfrit stål. Sukkertermometret er perfekt når du skal lave flødeboller, koge marmelade eller karameller, eller hvis din marengs skal have den helt rigtige konsistens. Dette termometer har et måleområde på 40 ºC til 200 ºC, og på den ene side vises temperaturskalaen i Fahrenheit. Det er smart, når du følger udenlandske opskrifter, som du fx har fundet på Pinterest. Som en ekstra praktisk funktion, har termometret et spænde, som gør, at termometret kan fæstnes til en gryde eller pande. Husk at vi yder prisgaranti i DK og garanterer hurtig levering indenfor 1-3 dage.
Temperering af chokolade med et sukkertermometer
Findes der noget bedre end at sætte tænderne i et stykke chokolade, som har det helt rigtige ”knæk”. Du kan opnå dette knæk ved at temperere chokoladen til perfektion, og til det formål har du brug for et sukkertermometer. Hvis chokoladen er tempereret korrekt, vil du også opnå en blank og skinnende overflade, som ser utrolig flot ud. Når du skal temperere din chokolade har du brug for følgende bageudstyr: et sukkertermometer, en kasserolle og en metalskål. Bruger du et sukkertermometer fremfor et elektrisk, skal du være opmærksom på, at du skal være hurtig til at aflæse temperaturen, for ellers risikerer du, at chokoladen bliver for varm. Følg en opskrift for temperering af chokolade – så kan det ikke gå galt. God fornøjelse!
Bag dine egne kager med flot finish – et sukkertermometer hjælper dig på vej
Om det er en stor fest eller et helt almindeligt søndagskaffebord, så skal der kage til, for at fuldende dagen. Og når man kaster sig ud i kagekreationer, vil man gerne have, at resultatet har en flot finish. En kage med en helt blank chokoladeoverflade kræver, at chokoladen er smeltet ved de helt præcise varmegrader. Til det formål har du brug for et sukkertermometer. Hvis du beslutter dig for at lave hjemmelavede bolsjer eller slikkepinde, får du også brug for et sukkertermometer. Det kan du købe her på siden. Det er nemt at bruge og er af en god og holdbar kvalitet, så det vil være en fast bestanddel i dit køkken mange år fremover. Vi sender indenfor 1-3 hverdage.
Katja S. –
Virker bare. Så pefekt
Anne Merete Sand –
Godt termometer til god pris
Tina B. –
Susan Søby –
Edith –
Camilla Villits –
humaira –
Karin Christiansen –
Tina J. –
Lone Hedegaard Jensen –
Eva Hansen –
Det er et godt produ
Bitten Dufour –
Merete Carlsson –
Dejligt termometer, hvor man stadig har hænderne fri
Charlotte Rasmussen –
Jeg er så glad for mit nye termometer det er så godt det kan sidde fast på gryden og super det er ‘pakket” ind så det ikke er så skrøbeligt… jeg er glad.
Tina –
Altid godt resultat når man har brugt dette