Mere info om maltmel
Maltmel er med til at give rugbrød og andet bagværk den flotte mørke farve. Du kan variere farven på dit bagværk, så som boller, med maltmel.
Samtidig giver melet, der er fremstillet på maltet ristet byg, brødet en let bitter smag samt en smag af brændt karamel.
Der behøves ikke særlig meget maltmel i dit bagværk for at give farve og smag.
Hvis du bruger rugmel tilsætter du 6% af melmængden.
Hvis du bruger hvedemel tilsætter du 3% af melmængden.
Du kan også bruge maltekstrakt til at give smag og farve til dit brød.
Majbrit Andersen –
Giver ens rugbrød en flot mørk farve og en lækker smag af malt
Karen Vibeke Andersen –
Niels Andersen –
Finn Druj –
Kvik og reel behandling – hvad mere kan man forlange?
Anders Winther Numelin Christensen –
Anonym –
Henriette S. –
Hans –
Kristel Nielsen –
Anonym –
Skønt at det ikke er økologisk – så er prisen bedst
Jens Jørn Lorentzen –
Så lækkert et produkt
Finn Petersen –
Lene –
Kunne godt tænke det blev solgt i mindre portioner også
Finn Druj –
Glimrende produkt
Pia Hansen –
Kirsten Wøkk Larsen –
Det virker fint.. mere smag i brødet
Henrik –
Giver en god smag til rugbrød
Anne-Marie L. –
Susanne Hansen –
Nemt og hurtig levering
Henrik Pedersen –
Rene Broholm –
Det er super godt giver rugbrødet en dejlig smag og farve
Tove Clausen –
Helge Kastrup –
OK som forventet
Jacob B. –
Er meget tilfreds med produktet rigtig god kvalitet.
Søren Gammelgaard –
Super fint!
Peter Møller –
Lea Bjørnel –
Anonymous –