Opskrift på pizzasnegle – både en grov og almindelig udgave
Bager Rikke har endnu engang delt én af hendes mange lækre opskrifter. Denne gang kan du få hendes nemme opskrift på pizzasnegle – og der er både opskrift på en grov pizzasnegl samt en almindelig pizzasnegl.
Den opskrift får du lige med det samme her
Antal: Ca. 16 stk. (kommer an på hvor store du laver dem).
Ingredienser til hjemmelavede pizzasnegle:
Ingredienser til grove pizzasnegle:
- 1 dl havregryn + 2,5 dl vand ( sættes i blød i ca 30 min)
- 4 dl vand
- 50g gær
- 100 g fuldkornshvedemel
- 400g hvedemel
- 50g Manitobamel
- 2 tsk groft salt
- 1 spsk olie (rapsolie/solsikkeolie)
- 5-10g optimax bageenzym
Ingredienser til almindelige pizzasnegle:
-
3,5 dl vand
-
1 dl cremefraiche eller andet surmælksprodukt.
-
0,5 dl olie (rapsolie/solsikkeolie)
-
2 tsk fint salt
-
350g hvedemel
-
300g manitobamel
-
6-12g optimax bageenzym
Disse produkter kan du bruge til opskriften
(25)
49,00 kr.
-3%
(19)
389,00 kr.
(4)
14,95 kr.
(11)
24,95 kr.
Sådan laver du grove pizzasnegle
-
- Havregryn sættes i blød.
- Rør gæren ud i de 4 dl vand.
- Tilsæt udblødte havregryn, salt og olie.
- Hæld mel og bageenzym i, lidt af gangen.
- Ælt dejen til den er smidig – ca 10 min
- Dejen vil være let klistret, men til at håndtere.
- Lad den hæve lunt og tildækket i ca 1 time – eller til dobbelt størrelse.
- Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og rul ud, til en stor rektangel.
- Smør tomatpuré og det ønskede fyld på dejen, rul den som en roulade, og skær 16 snegle ud.
- Læg sneglene på en bageplade med bagepapir, og lade dem efterhæve, lunt og tildækket, i ca 1 time.
- Bag i forvarmet ovn, på 200 grader varmluft i ca. 15 min
Sådan laver du almindelige pizzasnegle
- Hæld vand og cremefraiche i en skål. Rør gæren ud heri.
- Tilsæt de resterende ingredienser. Føles dejen for tør, kan der tilsættes 1-2 spsk vand.
- Ælt dejen til den er smidig ( ca.10 min.)
- Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 1 time.
- Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og rul ud til et rektangel.
- Smør tomatpuré på dejen, samt det ønskede fyld.
- Rul dejen sammen til en roulade, og skær i 16 stk.
- Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir, og efterhæve lunt og tildækket i ca. 1 time.
- Bag i forvarmet ovn, på 200 grader varmluft, i ca. 15 min.
Tip fra andre brugere
Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.