Farvepastaen er også velegnet til bagning op til 200°C.
Brugsanvisning: Brug en cocktailpind til at tage lidt farvepasta fra krukken. Brug en ren pind hver gang du tilføjer mere farve og tør den af på din marcipan eller fondant. For en dybere farve skal du blot tilføje mere pasta. Ælt godt for at farve jævnt, ælt mindre for en marmoreffekt. Sørg for, at farvepastaen bliver i midten af massen for at forhindre, at dine hænder bliver dækket af farve.
Nem at skylle af med vand og sæbe fra hænderne.
Ingredienser: glukosesirup, vand, sukker, farve: E151, E122, geleringsmiddel: E406, farve: E133, E102, E110, syre: E330, konserveringsmiddel: E202. E122, E102, E110: kan have en negativ effekt på aktivitet og opmærksomhed hos børn. Kan indeholde spor af: mælk, soja og sulfit. Dette produkt er: Kosher-certificeret, Halal-certificeret.
Maksimal brugsdosis: 5 g/kg.
Opbevaring: Opbevar på et køligt, tørt sted.
Indhold: 30 gram.
Mette Jørgensen –