Forberedelse: Ingredienser skal have stuetemperatur. For en portion: Tilsæt 125 ml vand til 125 g af blandingen og pisk med en piskeris. Lad derefter blandingen hvile ved stuetemperatur i mindst en time. Pisk 150 g usaltet (fløde) smør i ca. 5 minutter indtil cremet. Tilsæt en del af blandingen til smøret, og pisk, indtil blandingen er absorberet fuldstændigt, inden du tilsætter den næste del. Når hele blandingen er tilsat, piskes til en glat smørkrem (ca. 10 minutter). En portion smørcreme er tilstrækkelig til at fylde og dække en 20 cm kage eller til glasur ca. 12 cupcakes.
Ingredienser: sukker, modificeret stivelse, vallepulver (mælk), dextrose (hvede), glukosesirup (tørret), geleringsmiddel: E339, E450, E516, E401, emulgator: E435, salt, fortykningsmiddel: E415, aroma (mælk). For allergener, se ingredienser i fed. Kan indeholde spor af: æg, soja og lupin.
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt. Dette produkt er Halal certificeret.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) – 1643/392
Fedt – 0,3 g
Heraf mættede fedtsyrer – 0,3 g
Kulhydrat – 95 g
Heraf sukkerarter – 83 g
Protein – 0,9 g
Salt – 0,8 g
Indhold: 1 kg.
Anne Holm –