TIP:
Hvis du kan lide brødet med mel kan du med fordel lade det hæve i en skål, hvor i du har lagt et klæde som du har drysset godt med mel i.
Hvis du har et bagestål er det rigtig godt, hvis du ikke har, så sæt en braddepande på hovedet i ovnen mens ovnen varmes op. Sæt brødet direkte ind på pladen med bagepapir. Dette sikrer en sprød skorpe og en effektiv måde at hæve dejen op på.
Nogle foretrækker at sætte lidt vand i ovnen, så der på den måde kommer lidt damp.
Ridsning: Prøv at søge på nettet, hvis du ikke er erfaren bager. Selve ridsningen er en nem måde at få et smukt udtryk i sit brød på.
Gourmet brød-Mix. Der er nok til 2-3 brød eller ca. 20 boller.
Tilsæt kun gær, vand og mel.
Ingredienser:
HVEDEmel, kartoffelflager, sukkerbelagt puffet
HVEDE (HVEDE, sukker), salt, sukker, surdejs[1]pulver af HVEDE, HVEDEmaltmel, rooibos,
gurkemeje, emulgator (E472e), dextrose, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.