Tilberedning af marengskys (ca. 100 stk):
Bland posens indhold med 75 ml vand. Pisk med en håndmixer, først på lav hastighed, herefter på høj hastighed i 3 min. Blandingen er klar, når marengsen er luftig og stiv. Fyld massen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt små maregns (ca. 2-3 cm i diameter) ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag marengsene ved 100 °C varmluft i 60 min. Marengs opbevares bedst i en lukket beholder.
Tip: Ønskes marengsen i en anden farve, kan marengsmassen farves med Dr. Oetker Concentrated Colour.
Ingredienser Perfect Meringues
Sukker, ÆGGEHVIDEPULVER, majsstivelse, surhedsregulerende middel (citronsyre), fortykningsmiddel (E 466), naturlig vaniljearoma. Kan indeholde spor af: (GLUTEN, MÆLK, MANDEL, HASSEL- og VALNØD)
Kristina –
Emilie Marhauer –