Tilberedning af marengskys (ca. 100 stk):
Bland posens indhold med 75 ml vand. Pisk med en håndmixer, først på lav hastighed, herefter på høj hastighed i 3 min. Blandingen er klar, når marengsen er luftig og stiv. Fyld massen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt små maregns (ca. 2-3 cm i diameter) ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag marengsene ved 100 °C varmluft i 60 min. Marengs opbevares bedst i en lukket beholder.
Tip: Ønskes marengsen i en anden farve, kan marengsmassen farves med Dr. Oetker Concentrated Colour.
Ingredienser Perfect Meringues
Sukker, ÆGGEHVIDEPULVER, majsstivelse, surhedsregulerende middel (citronsyre), fortykningsmiddel (E 466), naturlig vaniljearoma. Kan indeholde spor af: (GLUTEN, MÆLK, MANDEL, HASSEL– og VALNØD)
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) – 1678/395
Fedt – 0 g
Heraf mættede fedtsyrer – 0 g
Kulhydrat – 94 g
Heraf sukkerarter – 92 g
Protein – 4,6 g
Salt – 0,22 g
Kristina –
Emilie Marhauer –
Anonym –
Charlotte Lorenzen –