Tilberedning af Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting (pr. pakke): :
Til glasur: Tilsæt ½ dl koldt vand og rør et øjeblik, hæld glasuren på kagen – nok til en bradepandekage på 20 x 30 cm.
Tip: Vend kagen om for en jævnere overflade.
Til smørcreme: Tilsæt 125 g stuetempereret smør og pisk med håndmixer i 4 min. Hæld på sprøjtepose og dekorer 18 små eller 6 store cupcakes.
Til flødeostecreme: Tilsæt 100 g kold flødeost + 50 g stuetempereret smør og pisk med håndmixer i 4 min. Hæld på sprøjtepose og dekorer 18 små eller 6 store cupcakes.
Ingredienser Choco Dream Icing & Frosting
Sukker, 4,8% kakaopulver, modificeret stivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER.
Kan indeholder spor af: (GLUTEN)
Anne Rasmussen –
Smager bare så lækkert sødt men også frisk
Benedicte –