Forberedelse: Forvarm ovnen til 175 ° C (konvektionsovn 160 ° C). Ingredienser skal have stuetemperatur. Bland 500 g af blandingen med 80 ml vand, 3 æg (150 g), 150 ml (140 g) vegetabilsk olie og 150 g revet gulerod. Tilsæt hakkede valnødder (25 g) og / eller gennemblødte rosiner (40 g) efter smag. Bland sammen i 5 minutter, og hæld derefter kagedej i en smørret og foret 8 tommer / 20 cm firkant eller 9 tommer / 22 cm rund bageform. Bag kagen i midten af ovnen i ca. 50-60 minutter, indtil de er gyldne.
Også velegnet til fremstilling af cupcakes. Bag cupcakes i ca. 25 minutter klar.
Ingredienser: sukker, hvedemel, vallepulver (mælk), kartoffelstivelse, hævemiddel: E450, E500, urter og krydderier (kanel), hvedestivelse, salt, emulgator: E481 (palme), fortykningsmiddel: E415, aroma. For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan indeholde spor af: æg, soja og lupin. Halal-certificeret.
Indhold: 500 gram.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.