Ingredienser: sukker (80%), glukosesirup, vegetabilsk fedt (palmekerne, palme), vand, fugtighedsmiddel: E422, fortykningsmiddel: E415, E466, naturlig aroma, konserveringsmiddel: E200, syre: E330, farve: E102, E129, E133 . E102, E129: kan have en negativ indvirkning på aktivitet og opmærksomhed hos børn. Kan indeholde spor af: mandler. Dette produkt er Halal, Kosher D og glutenfrit (NL-090-008) certificeret. Funcakes fondant er velegnet til vegetarer og veganere.
Opbevaring: opbevares på et tørt, mørkt sted ved 15 ° C – 20 ° C.
Indhold: 250 gram.
Følgende proces anbefales for det bedste resultat:
- Lad fondanten komme til omgivelsestemperatur.
- Ælt fondanten fast, indtil den er glat og elastisk.
- Støv arbejdsoverfladen med lidt melis, og rul fondanten ud med en kavel til en jævn form (2-3 mm tyk). Drej fondanten et kvarter for at forhindre klæbning.
- Er der stadig små revner på kanterne, når fondanten rulles ud? Ædel igen fast, indtil kanterne er glatte, når du ruller ud. Så er fondanten klar til brug.
Trine Holmelin –
Susanne Liberoth –
Anonym –