Tilberedning af Dr. Oetker Flødebolleskum:
- Kom posens indhold i en ca. 3 liter stor skål.
- Tilsæt 1 dl kogende vand i en tynd stråle, imens der piskes med en håndmixer på laveste hastighed.
- Når pulveret er opløst fortsættes piskningen på højeste effekt i 3-4 minutter. Bevæg håndmixeren rundt i skålen imens der piskes.
- Når marengsmassen udvider sig, løftes håndmixeren op i toppen af massen, mens der piskes videre.
- Blandingen er klar, når marengsmassen er luftig, stiv og blank.
- Når marengsmassen er færdigpisket, kommes den i sprøjtepose og anvendes til flødeboller eller som kagetopping.
- Marengsmassen kan med fordel også tilberedes på en køkkenmaskine med piskeris.
Ingredienser Flødebolleskum
Sukker, glukosesirup, ÆGGEHVIDEPULVER, fortykningsmiddel (xanthangummi), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma (vanillin). Kan indeholde spor af: (GLUTEN, MÆLK).
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) – 902/212
Fedt – 0 g
Heraf mættede fedtsyrer – 0 g
Kulhydrat – 49 g
Heraf sukkerarter – 34 g
Protein – 3,8 g
Salt – 0,15 g
eva krogh nielsen –
Anonym –
Rikke –
Kirsten jensen –
Janni C. –
Vibeke –
Elisabeth M. –
Linda Ravnborg –
Stella Svendsen –
Mona P. –
Pia –
Mona Pedersen –
Smager skønt
Lisbeth –
Virkeligt godt og nemt
Susanne –
Irene H. –
Anonym –
Ikke anvendt endnu
Dorte –
Ikke prøver endnu
Jannie B. –
Smager, som dem du selv laver
Tanja Arnly –
Laila –
Jette Wohlfahrt –
Tina Nielsen –
Kaj Andersen –