Når du udskifter disse smagsstoffer med ekstrakter, skal du bruge ¼ til ½ tsk til 1 tsk ekstrakt. Disse varianter mindskes ikke, når de udsættes for høj varme.
Disse smagsstoffer er velegnede til fondant og marsipan. På grund af den høje koncentration ændres strukturen af fondant og marsipan ikke, når disse smagsstoffer tilsættes. Også velegnet til chokolade, slik, kage, kager, brownies og mere.
For de bedste resultater anbefaler vi følgende retningslinjer for brug:
Tør spild hurtigt op, da langvarig kontakt med plast og bordplader kan forårsage skader.
Brug ikke måleske og redskaber af plast.
Undgå direkte kontakt med huden, når produktet anvendes i fuld styrke. Nogle smagsvarianter som kanel og mandel er særligt potente.
Ingredienser: ethanol, kunstig smag, glycerin. Dette produkt er kosher, sukkerfrit, indeholder ingen vegetabilske olier, indeholder naturlige og kunstige smagsstoffer, mest opløselige i vand og kan bruges sammen med chokolade.
1 flaske indeholder 3,7 ml (ca. 1 tsk)
Annemette Hastrup –