Mere info omkring hvid Callebaut Chokolade
Callebaut Callets hvid indeholder 28% kakao og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Disse chokoladeknapper er designet til smeltning og har en afbalanceret cremet mælkesmag. Egnet til fremstillede konfekt eller chokolade. Men også perfekt til glasering af din cupcake eller cookie.
Ingredienser: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator sojalecithin, naturlig vanillearoma, kakao.
Indeholder 2,5 kg.
På grund af forskellige temperaturer kan chokoladeknapperne smelte under transit. De kan stadig bruges, men de ankommer måske ikke i den originale skiveform. Følg de regelmæssige instruktioner på pakken for at behandle chokoladeknapperne.
Sådan tempererer du i mikroown:
Næringsindhold pr. 100g
Energi: 2382 kj / 569 kcal
Fedt: 35,8 g
– heraf mættede fedtsyrer: 22,7 g
Kulhydrat: 55,4 g
– heraf sukkerarter: 55 g
Kostfibre: 0 g
Protein: 6 g
Salt: 2,1 g
Lena Nielsen –
Clara Nielsen –
Lene C. –
Maria Steiness-illum –
Lena Nielsen –
Lena Nielsen –
Niels –
Maria Steen –
Lena Nielsen –
Recayi Corap –
Leif –
Anonym –
Tina Spuur Bergholz –
Christina J. –
Jeg synes det er meget lækkert chokolade og en god pris 😊
Eva Christensen –
Lækker at arbejde med
Vivi Madsen –
Lene Andersen –
Anonym –
Mona Jensen –
God chokolade.
Zandra Zankel –
Pia P. –
Flemming Thomsen –
også god at arbejde med – man kan at lave en del flødeboller inden det er nødvendigt at putte div, pynt på
Kent P. –
Stephanie –
Lene A. –
God pris
Anonym –
Marianne Vilhelmsen –
Dejligt produkt👍