Mere info om Callebaut Chokolade Gold
Chokoladeknapper er lavet af den fineste belgiske chokolade, der er ideelle til fremstilling af chokolade, bavarois, ganache og meget mere. Du kan naturligvis også dyppe din cupcake eller cookie i den smeltede chokolade for en dejlig effekt.
Ingredienser: kakaosmør, sukker, mælkepulver, laktose (mælk), vallepulver (mælk), skummet mælkepulver, sukker, emulgator (E322) (soja), naturlig vaniljearoma. For allergener, se ingredienser med fed skrift.
På grund af forskellige temperaturer kan chokoladeknapper smelte under transporten. De kan stadig bruges, men de ankommer måske ikke i den originale skiveform. Følg de regelmæssige instruktioner på pakken for at behandle chokoladeknapper.
Opbevaring: 12-20 ° C, i et mørkt, lugtfrit miljø.
Indhold: 1 kg.
Tea S. –
Elsebeth Thomsen –
Helene Obel –
super nemt og hurtigt. Kvaliteten er i top.
Kirsten Larsen –
Belgisk når det er bedst
Anonym –
Mums den er god.
Anonym –
Anne Andersen –
Signe –