Brunsvigercreme kan selvfølgelig bruges på din brunsviger
Og til den skarpe eller dovne læser, så kan vi også fortælle at indholdet også kan bruges direkte som topping til den klassiske fynske brunsviger. Det er nemlig dét det er – toppingen fra brunsvigeren, på glas!
PS. Til alle mine sjællændere: Husk at brunner udtales “brånner”…
Om vejsideboden
Nicoline og Marlene mødte hinanden en varm sommerdag på livets landevej, en solrig forårsdag i starten af april hvor skolebørnene stimlede sammen i skolegården på landsbyens skole, med flettet hår og bare sommerlår. De søde små havde deres første dag sammen i resten af deres liv, og det samme havde Nicoline og Marlene. Uden at de anede det, skulle deres møde gå hen og blive skelsættende for resten af deres dage.
Nicoline og Marlene delte drømme, ønsker og idéer om hvordan deres liv kunne gå fra 2 til 16 spor. Sammen tog de Marlenes lille sylteeventyr og lagde det i deres fælles kurv og drog mod lyset, regnbuen og sluttede fred med den lange rejse dertil.
Vejsideboden finder du i Solrød Landsby. En lille bod med hjemmelavede, nytænkende produkter, der udfordrer de klassiske madtraditioner. Bag Vejsideboden står de to kokke, gode venner og naboer; eksilfynbo Marlene og grafiker Nicoline.
Holdbarhed:
Brunsvigercreme har en “bedst før” dato, der ligger 4 måneder efter produktionsdato. Efter åbning skal produktet opbevares på køl.
Du kan altid se produktionsdato i bunden af glasset. Vi producerer løbende små batches, så din creme altid er så frisklavet som muligt.
Ingredienser:
43% brun farin* (roesukker, rørsukkersirup), 25% smør* (saltet), 17% SØDMÆLK*, glukose* (druesukker), rørsukker*, ÆGGEBLOMME* (pasteuriseret), majsstivelse* og vaniljesukker*.
(*) = økologisk
Claus Rasmussen –
Rikke Johansen –
Smager simpelthen bare lækkert på rundstykkerne i weekenden. Ungerne vil næsten hellere ha’ brunsvigercreme end Nutella, hvilket ikke siger så lidt.
Henrik –
Rent og dejligt produkt. Meget sødt…..