Tilberedning af Basis Chocolate ismix (rækker til 4 portioner)
Tilberedning (pr. brev):
2½ dl letmælk hældes i en røreskål.
Et brev is-pulver tilsættes og piskes med håndmixer, først ved lav hastighed og derefter 3 min ved høj hastighed. Tilsæt fyld efter ønske, se også “Creative Icecream Ideas”.
Frys ismassen i en egnet beholder med låg i mindst 4 timer. Stil isen ved stuetemperatur i ca. 10 min før servering.
Tip: Lav din egen hjemmelavede is med det tilbehør, som du allerbedst kan lide. Tilføj chokoladeknapper, hakkede Mini Skildpadder eller noget helt tredje til isen. Kun fantasien sætter grænser! Dr. Oetker Basis Chocolate fås i breve á 116 g, som giver mellem 750 og 850 ml is.
Ingredienser Basis Chocolate
Sukker, dextrose, SKUMMETMÆLKSPULVER, 9,0% fedtfattigt kakaopulver, glukosesirup, kokosolie, emulgator (E 472b), 1,7% chokolade (sukker, kakaomasse, fedtfattigt kakaopulver, naturlig vaniljearoma), solsikkeolie, MÆLKEPROTEIN, fortykningsmidler (guargummi, carrageenan), vanillin aroma. Kan indeholde spor af: HASSELNØDDER.
Charlotte Andersen –