Mere info om Optimax bageenzym
Er du på Facebook, kan du tilmelde dig gruppen “brød bagt med bageenzymer” hvor der er masser af billeder og inspiration fra andre glade brugere af deres unikke bageenzymer.
Bagenzymer kan IKKE bruges af allergikere med glutenallergi da produktet indeholder gluten.
Bageenzymer gør bagværket let og luftigt, og det holder sig frisk i mange dage.
Efter bagningen er der ingen enzymer tilbage i bagværket, da de bliver 100% opløst ved 55 grader.
Netto Indhold: 600g
Til ca. 100 mellemstore franskbrød hvor der er brugt 400g mel til 1 brød, eller ca. 500 rundstykker.
Dosering: 1,0 – 2,0% af melets mængde. (altså kun ca. 15-20 gram pr. kilo mel.)
Holdbarhed efter åbning: 12 måneder.
Opbevaring: tørt, og ikke over alm. Stuetemperatur.
Indeholder: Enzymer, emulgator 472e, askorbinsyre, hvede, gluten, samt modificerede mikroorganismer.
Opbevaring: tørt, ikke over normal rumtemperatur
Kenn Døssing –
Hurtigt levering
Hammani Statoua –
Jim Petersen –