Hver gel er pakket i et farvekoordineret og brugervenligt plastrør. Rørene indeholder en forseglet forsegling under skruetoppen. Skræl væk og pres gelen ud af røret. Ingen flere rodede beholdere, der gør din værktøjskasse fuld af farvepletter.
Sådan bruges: Tilsæt gelen til fondanten eller marsipanen og ælt den, indtil farven blandes. Ælt det godt til den ønskede farve. Nu er den farvede fondant eller marsipan klar til brug på din kage! Den maksimale anbefalede dosis er 3 gram pr. Kg færdigt produkt.
Ingredienser: glycerol, silicondioxid, propylenglycol, farver: E133, E122. E122 kan have en negativ indvirkning på aktiviteten og opmærksomheden hos børn.
Allergener: GM-fri, egnet til vegetarer, certificeret kosher og velegnet til halal-diæter.
Pakket i en blisterpakning.
Indhold: 25 gram.
Helle Mølgaard –