Kransekage hapsere

Kransekage

Her er en nem og lækker måde at lave kransekage hapsere fra ODENSE, som er særlig populær nytårsaften.

Ingredienser til Kransekage hapser opskriften:

  • 1 pose Odense kransekagemasse

  • 1 æggehvide

  • Flormelis
  • 100g chokolade

DISSE PRODUKTER KAN DU BRUGE TIL OPSKRIFTEN

55,00 DKK
-22%
132,95 DKK
-19%
59,95 DKK
59,95 DKK

Sådan laver du kransekage hapser

  1. Følg instruktionerne på bagsiden af posen

  2. Form kransekagestykkerne med en smule vand på fingrene, hvis de er lidt ujævne.

  3. Bag med dobbeltbageplade, så stykkerne ikke bliver sorte i bunden.

  4. Lad dem sætte sig på bagepladen, inden de flyttes til en rist.

  5. Når de er kølet ned, smeltes og tempereres chokoladen, og smøres i bunden.

  6. Vend dem på siden og lad chokoladen størkne.

  7. Bland flormelis og æggehvide, til den ønskede konsistens.

  8. Hæld på en sprøjtepose, og klip et ultra lille hul, og sprøjt kransekagen med glasuren

  9. Pynt evt. med ift nytårspynt. .

Tip fra andre brugere

Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kagegrisen.dk
X