Viser alle 3 resultater

Genanvendeligt mundbind

Her på siden finder du et udvalg af genanvendelige mundbind. Med et genanvendeligt mundbind beskytter du både dig selv og andre. Ved et vælge et genanvendeligt mundbind er du med til at begrænse smitte blandt befolkningen og samtidig gavner det miljøet. Hos Kagegrisen.dk tilbyder vi hurtig levering og prisgaranti i DK.

49,00 kr.
-59%

Sådan bæres et mundbind rigtigt

Et mundbind kan ikke sikre, en rask person fra at blive smittet, men mundbindet er med til at passe på dine omgivelser, så du ikke smitter videre, hvis man skulle have en infektion uden at vide det. Men for at et mundbind virker effektivt, er det også vigtigt, at man bruger mundbindet ordentligt.

Inden man bruger mundbindet skal man enten vaske sine hænder, selfølgelig med sæbe, eller bruge håndsprit. Man påfører mundbindet med den indvendige del vendt ind mod hovedet, og den udvendige del vendt udad. Efterfølgende justerer man klemmenæsen, så man sikrer sig der ikke er luft mellem næse- og kindbenområdet og masken. Man skal huske ikke at røre ved masken mens man bruger den, og hvis det skulle ske, skal man huske at vaske hænder eller bruge håndsprit. Det anbefales, at man bruger samme mundbind maksimum 4 timer á gangen på en dag. Efter 4 timer anbefales det, at man skifter mundbindet ud med et nyvasket mundbind. Hvis mundbindet bliver vådt, skal man udskifte mundbindet med et rent, og man skal vaske det gamle, inden det tages i brug igen. Når man fjerner masken, er det meget vigtigt, at man ikke rører ved den indvendige del af stoffet. Og husk at mundbind er personlige, og man skal ikke dele sit mundbind med andre.

Sådan rengør du bedst dit mundbind

Som udgangspunkt anbefales det, at et genanvendeligt mundbind skal vaskes efter 4 timers brug. Hvis mundbindet når at blive fugtigt, så skal mundbindet også skiftets ud, og det gamle skal vaskes, inden man tager det i brug igen. Det er derfor en god ide, altid at have et ekstra mundbind med på farten. Sundhedsstyrelsen anbefaler derfor, at man vasker sit genanvendelige mundbind en gang om dagen ved 60 grader. Når man har vasket sit mundbind, lægges det i en lukket tør pose, når man skal have det med. Hvor tit mundbindet skal vaskes, afhænger af det enkelte mærkes anbefalinger.

Genanvendelige stofmundbind fra Viking Rubber

Hos kagegrisen forhandler vi, de lækre genanvendelige stofmund fra Viking Rubber. Stofmundbindene fra Viking Rubber er CE godkendte. Stofmundbindene er fugtafvisende tre-lags mundbind, som er med til at beskytte dine omgivelser. Stofmundbindet kan vaskes op til 40 gange ved 60 grader, og bevarer stadig den fugtafvisende effekt.

Gavner både miljøet og økonomien

Med et genanvendeligt mundbind medfølger der også en række fordele. Den åbenlyse fordel ved et mundbind er, at man passer på sine omgivelser og er med til at begrænse smitte. Udover det er der er også en økonomisk fordel ved, at købe et genanvendeligt mundbind fremfor engangsmundbind, i og med man ikke skal købe nye mundbind hele tiden. Og så gavner det selfølgelig også miljøet, at man vælger et genanvendeligt mundbind som kan vaskes flere gange, da alt for mange engangsmundbind ender i naturen i stedet for skraldespanden.

Husk spritten

For at mindske smitten er det også vigtigt at huske håndspritten. Det er ikke altid man husker at få vasket hånden, så tit som det er nødvendigt, og så er håndspritten både tidsbevarende og nem. Hos Kagegrisen kan du også købe desinficerende håndsprit, vi anbefaler den lækre håndsprit fra Meraki. Håndspritten er en effektiv bakteriedræber, der både desinficerer og samtidig plejer dine hænder. Håndspritten fra Meraki er især fantastisk, fordi den indeholder glycerin, som Statens Serums Institut anbefaler at bruge for at forhindre udtørring af hænderne.

 

Kagegrisen.dk
X