Miljøvenlig rengøringsmidler

Rengøringsmidler er noget vi alle har brug for. Gør noget godt for dig selv og miljøet og køb miljøvenlige rengøringsmidler her på shoppen. Vi tilbyder prisgaranti i Danmark på alle vores produkter inklusive de miljøvenlige rengøringsmidler, og leverer indenfor 3-5 dage.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Miljøvenlige rengøringsmidler - få rent hjem og god samvittighed

Vi har et stort udvalg af produkter til husholdningen fra Simple Goods, som forhandler miljøvenlige rengøringsmidler. Alle produkterne er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier – Probiotika. Bruger du disse rengøringsmidler får du ikke bare et rent hjem, men også en ren samvittighed overfor miljøet. 

Simple Goods - miljøvenlige rengøringsmidler til fornuftige priser

Alle de miljøvenlige rengøringsmidler fra Simple Goods fås her på shoppen til meget rimelige priser. De er drøje i brug og klarer pletter og skidt uden problemer. De har en dejlig og behagelig duft af æteriske olier, så du kan gøre rent og samtidig nyde godt af disse olier. Produkterne er pH-neutrale og fjerner effektivt snavs, fedt og lugt. Og det er selvfølgelig helt uden brug af skadelig kemi. Se, det er god stil overfor miljøet og ikke mindst dig selv og dine omgivelser. Fyld kosteskabet op med miljøvenlige rengøringsmidler fra Simple Goods – du finder dem alle her på webshoppen.

Går du op i at være god ved miljøet? Så brug miljøvenlige rengøringsmidler

Rengøringsmidlerne fra Simple Goods er egnet til alle overflader som fx marmor, granit, træ, klinker og spejle. Producenten anbefaler dog, at du altid afprøver produktet på en ikke synlig overflade. Med produkter som toilet-rens, spejlrens og antikalk, kan du komme hele huset rundt og få et skinnende rent hjem, som samtidig dufter vidunderligt. Og det bedste af det hele er, at du har gjort en god gerning overfor miljøet, som ikke tager skade af rengøringsmidlerne. Klap dig selv på skulderen for at gøre rent med miljøvenlige rengøringsmidler.

Gør dit til at reducere CO2-fodaftrykket – brug rengøringsmidler, der er gode ved miljøet

Flere og flere bliver bevidste om, at vi er nødt til at være gode ved miljøet og hver især gøre vores for ikke at belaste det unødigt. Du kan starte med at lave nogle få ændringer i dit eget hjem, som vil gøre en stor forskel for miljøet. Køb rengøringsmidler, som tager hensyn til vores omgivelser. Vores miljøvenlige rengøringsmidler fra Simple Goods er emballeret i plast, som er 100 % genanvendeligt bioplast – det gælder både flasker og sprays. Så du kan være helt sikker på, at du gør dit til at reducere CO2-fodaftrykket, når du køber rengøringsmidler her på shoppen. Når flasken er tømt, skal du smide den til genbrug. Så har du gjort alt hvad du skal i forhold til at være ansvarlig overfor miljøet. Spred det gode budskab i din vennekreds og familie, og sammen gør vi en endnu større forskel, som har en positiv effekt på vores sårbare, men fantastiske miljø.

Kagegrisen er mere end bageudstyr og råvarer

Det er måske ikke lige til at se det, hvis man ikke lige ved det – men kagegrisen er meget mere end bageudstyr og råvarer. Udover de miljøvenlige rengøringsmidler, som du kan benytte med god samvittighed, så sælger vi også sunde kosttilskud, som vil gavne din krop. Kender du spirulina og maca i pulverform? Hvis ikke, så bør du overveje at starte med at indtage det på daglig basis. Så vil du få god samvittighed over for dig selv og din krop. Disse 2 slags pulver er proppet med nærende stoffer, som vil booste dit immunforsvar og din styrke.

Kagegrisen.dk
X