Viser alle 5 resultater

SEJ Design

Kagegrisen er forhandler af SEJ Design, som især er kendt for deres super fede dækkeservietter samt bakker.

-10%
104,00 DKK
-54%
-20%
-33%
-34%

Køb flotte bakker og dækkeservietter fra SEJ Design her

Kagegrisen er forhandler af SEJ Design, som er et dansk design til boligen. Produkterne er lavet af PUR gummi og designet er enkelt og tidløst, samtidig med at være funktionelt og af høj kvalitet. materialet gør, at produkterne har mange anvendelsesmuligheder og samtidig er meget holdbare. Se alle vores produkter fra SEJ Design i denne kategori. Vi minder om, at vi har prisgaranti i DK samt leverer hurtigt, dvs. Indenfor 1-2 hverdage.

Hvad er PUR gummi? Læs om SEJ Designs mest anvendte materiale her

Produkterne fra SEJ Design er lavet af PUR-gummi, som kendetegnes ved, at det ikke har luften af gummi. Materialet er selvfølgelig fri for gift og fremstillet fuldt ud miljøvenligt. Når produkterne fremstilles, foregår det ved, at de formstøbes. Produkterne har en mat og eksklusiv overflade, som føles som silke. Faktisk er materialet PUR gummi så stærkt, at det er næsten umuligt, at slide det op. Det gør det ekstra anvendeligt til produkter som fx dækkeservietter. Fordi materialet tåler op til +120 grader og -40 grader, kan alle produkter fra SEJ Design gå i opvaskemaskinen. Det er heller ikke noget problem, at lade dem overvintre udenfor. Kort sagt, at utrolig holdbart materiale.

Mangler du en flot og funktionel bakke? Se de flotte styles fra SEJ Design

Vi har flere forskellige bakker fra SEJ Design i vores varekatelog. Mangler du en kvadratisk bakke, så finder du den blandt bestsellerne. Brug bakken i dit køkken til olier, salt og peber samt andre krydderier, en smuk skål eller noget helt fjerde. Med en bakke i PUR gummi beskytter du din bordplade, og du holder orden i dine krydderier. Bakken er flot og egner sig til at stå fremme, så du altid har nem adgang til dine krydderier og madolier. Bakken kan også bruges i din stue med et par lysestager, en blomst eller hvad med at lave en flot juledekoration på den. Du kan også få stor glæde af den på badeværelset, til håndsæbe, creme, en dekorativ blomst eller en fin skål med vatrondeller eller vatpinde. Det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til anvendelsesmuligheder for din SEJ Design bakke. Bakkerne fås i forskellige størrelser og forme. Find den, der passer bedst til lige netop dit behov.

Dæk et flot bord, med dækkeservietter fra SEJ Design

Intet fuldender et flot opdækket bord, som nogle fine dækkeservietter. Ikke nok med, at de beskytter dit bord mod ridser og madrester, de samler også din borddækning og giver rene linjer over hele bordet. Med dækkeservietterne fra SEJ Design, kan du opnå det stilrene og stramme look, som du går efter. Og så er de utrolig holdbare og nemme at tørre af, grundet det praktiske gummi materiale. Med dækkeservietter, kan du være sikker på, at have gjort et godt køb, som vil holde i mange år fremover, og som du vil kunne kombinere med alverdens farver. Den praktiske sorte farve gør det nemt at dække op med lige den farve du føler for.

 

Kagegrisen.dk
X