Mayflower

Vi forhandler kvalitetsgarn af mærket Mayflower. Vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark og leverer dine varer indenfor 3-5 dage.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Køb lækkert garn af mærket Mayflower her på shoppen

Er du vild med at strikke og altid på udkig efter et godt tilbud på kvalitetsgarn? Så er du havnet det rigtige sted. Vores udvalg inkluderer garn af 100 % bomuld og 100 % uld. Sortimentet dækker over mange farver, så du vil uden tvivl finde din favorit blandt det. Køb garn til at strikke din næste bløde sweater eller de handsker, som du mangler i vinterkulden. Glæd din veninde med et par lune sokker eller en sød hue i hendes yndlingsfarve. Måske mangler du selv en dejlig vamset trøje. Køb et flot mønster og kast dig ud i at strikke din første hjemmestrikkede sweater. Bomuldsgarn fra Mayflower er selvfølgelig også velegnet til hækleprojekter. 

God kvalitet til alle dine strikke- og hækleprojekter

Det er hyggeligt at strikke og hækle, og det bedste er, at der kommer lækre ting ud af det. Grydelapper, tæpper eller huer og handsker. Alle er vilde med de fine hjemmelavede ting, man kan fremtrylle med strikning og hækling. Brug en lækker garn af god kvalitet, som for eksempel garn fra Mayflower, og dine kreationer vil holde i mange år fremover. Er dit næste barnebarn på vej? Så gå i gang med at strikke huer, små uldne bukser eller andre søde og kære ting til barnebarnet. Hjemmelavede babytøj kan bare noget som det færdigkøbte ikke kan. Gå i gang i god tid, så har du barselsgaven klar når babyen melder sin ankomst. Vælg garn i søde pige- eller drengefarver. Udvalget af Mayflower garn er stort og prisen god her på shoppen.

Fordele ved Mayflower garn i 100 % bomuld

Er du i tvivl om, hvilken slags garn du skal vælge - bomuld eller uld - så er her nogle anbefalinger. Bomuldsgarn fra Mayflower er særligt velegnet til karklude og grydelapper. Det kan vaskes ved høje temperaturer og er derfor velegnet til babytøj og andet, som bør vaskes ved høje temperaturer. Bomuldsgarn fra Mayflower har ligeledes den fordel, at det stykke tøj du strikker, vil ikke krølle, sugeevnen er emiment (en fordel til strikkede karklude) og er udover det dejlig blød mod huden. Bomuld er meget stærk og kan holde til meget brug og slitage. Det gør garnet velegnet til både babytøj, karklude, håndklæder, vaskeklude og meget andet.

Her er uldgarn fra Mayflower det bedste valg

Uldgarn fra Mayflower er godt at bruge, når du gerne vil strikke eller hækle ting, som skal være med til at man kan holde varmen. Strik et lækkert og varmt slumretæppe af uldgarn fra Mayflower, og du er sikker på at kunne holde varmen i de kolde vintermåneder. Strik et dejligt varmt halstørklæde eller en hue i en flot farve med garn fra Mayflower. Uld holder på temperaturen samtidigt med, at din hud kan ånde. Uld har desuden den egenskab, at det optager en del af den fugt, som din krop udskiller, og du vil derfor ikke opleve at blive våd eller klam, når du har uld tæt mod kroppen. Du skal dog være opmærksom på, at nogle mennesker er allergiske overfor uld. En anden ulempe ved uldgarn fra Mayflower er, at det ikke kan vaskes ved høje temperaturer, hvilket vil få uldtrøjen eller uldhuen til at krympe betragteligt. Tøj og andre ting fremstillet af uld, må heller ikke tørretumbles. Det vil ligeledes få dem til at krympe.

Hjemmestrikkede gaver skaber glæde hos store og små

Det er dejligt at få hjemmelavede gaver, og det er også tilfældet med hjemmestrikkede eller hjemmehæklede ting i lækkert materiale som garn fra Mayflower. Glæd en god veninde med nogle bløde uldhandsker, som du har strikket i kvalitetsgarn fra Mayflower. Eller giv din bedstefar en ny varm hue af blød Mayflower uldgarn. Og hvem kan ikke bruge et par sokker til de kolde dage? Sæt dig til rette i sofaen med en god bog, en varm kop te og nogle dejlige bløde og varme uldsokker strikket med uldgarn fra Mayflower i din yndlingsfarvekombination. Så er der dømt hygge! Glæd dig selv eller en ven med en hjemmestrikket gave. Det luner.

Køb garn og lækre skønhedsprodukter lige her

Udover bageudstyr og det lækre garn fra Mayflower, forhandler vi også et udvalg af skønhedsprodukter af mærket Meraki. Forkæl din hud med de skønne produkter fra Meraki, som er fyldt med æteriske olie. Du vil hurtigt komme i en afslappet spastemning. Og priserne er så lave, at du kan bruge dem hver dag og få en skøn start og afslutning på dagen. Hvem fortjener ikke lidt selvforkælelse? Køb en flot bakke fra SEJ Design og stil dine skønhedsprodukter på. Det ser flot ud og så har du alle dine lækre produkter lige ved hånden.

 

 

Kagegrisen.dk
X