Viser alle 2 resultater

Chaplon Te

Hos Kagegrisen.dk sælger vi et udvalg af Chaplon Te. Hos os tilbyder vi prisgaranti samt hurtig levering.


Køb velsmagende Chaplon te hos kagegrisen.dk

Er du kræsen med din te, så er Chaplon det rette valg for dig. Teen er velsmagende og fås i mange smagsvarianter, og din favorit er helt sikkert imellem udvalget. Udover at være utrolig velsmagende, kan du drikke teen med god samvittighed, for den er dyrket med respekt for mennesker såvel som natur. Under dyrkningen af Chaplon te bruges der hverken kunstgødning, sprøjtemidler eller kunstige tilsætningsstoffer, der kan være skadelige for miljøet og os mennesker.

Te er lig med kvalitetstid – det fortjener te af høj kvalitet

Når du endelig finder den ledige stund på dagen, som gør, at du får trukket vejret og slappet helt af, så fortjener du en god kop te. Til det formål er Chaplon te helt perfekt. Mellem vores smagsvarianter finder du blandt andet Fuldmåne te, grøn og hvid kvæde te og Bjergblomst te, som alle er utrolig lækre og velsmagende. Forkæl dig selv og din indretning med en flot sølvdåse til din te. Den vil helt sikkert pynte i dit køkken. Med en god kop Chaplon te bliver de stille stunder endnu bedre.

Find dig ikke i dårlig te – Chaplon te er det sikre valg

Te er lig med hyggestunder- helt for dig selv eller sammen med din bedste veninde eller din familie. Derfor skal du ikke gå på kompromis, når det gælder valg af te. Vælger du en te fra Chaplon, vil du blive overrasket over den gode smag, og du vil helt sikkert vende tilbage til dette te mærke.  Invitér på en god kop te og imponér dine gæster med god kvalitetste fra Chaplon. Du kan prøve dig frem med de forskellige smagsvarianter og se, hvilken smag, som bliver din favorit. Køb et par stykker at skifte imellem, så har du altid en te, som passer til dit humør.

Sådan fremstilles Chaplon te

Når der laves Chaplon te, er det kun de fineste teblade, der anvendes. Bladene lægges ud på store net om natten, og næste morgen fjernes de visne blomster og nye, friske tilsættes. Sådan fortsætter man, indtil man har den helt rigtige blanding. Denne proces tager ca. 6-7 dage. Det næste der sker er, at bladene rulles i hånden, og det er det, som giver de flotte perler. Det har den effekt, at overfladen er mindre og teens evne til at bevare smag og duft forbedres.

Sådan brygger du den perfekte kop Chaplon te

Brug altid kalkfrit vand, når du skal brygge te. Husk at fjerne kedlen fra kogepladen så snart vandet koger. Derefter køles det ned til ca. 90 grader. Brug et termometer til at måle temperaturen (kan købes her på shoppen). Dosér teen som anvist og hæld vand over. Nu skal du bare lade din te trække og inden længe kan du smække benene op, åbne din yndlingsbog og lade roen sænke sig. Find din te her på siden. Hold øje med siden, da udvalget hele tiden udvides. Husk, at vi giver prisgaranti i DK, samt tilbyder levering indenfor 1-2 dage.

Kagegrisen.dk
X