Viser et enkelt resultat

Osteskærer

Se vores store udvalg af osteskærere til billige priser. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.

-31%

Osteskærer med streng eller blad

Er du i tvivl, om du skal have en osteskærer med streng eller med blad? Eller hvilken type osteskærer du i det hele taget skal have?

Selvom en osteskærer måske bare synes at være en osteskærer, så er det ikke sådan, det forholder sig. For har du en lækker Gouda eller måske en stor ost fra Riberhus, er det nemmere at skære osten med en osteskærer med blad.

Har du tværtimod en velsmagende og blødere ost fra Cheasy stående i køleskabet eller måske noget så (næsten) syndigt som en flødehavarti, egner en osteskærer med streng sig rigtig godt til disse oste.

Når det så er sagt, kommer det naturligvis også an på, hvad du foretrækker, når det kommer til at skære en ost. For nogle synes, det er nemmere med en ostehøvl, fordi den ligger bedre i hånden og heller ikke er i fare for at knække som en osteskærer med streng.

Vi har naturligvis begge dele fra producenter som Westmark og Osti, så du kan vælge en osteskærer efter, hvad du allerbedst kan lide.

Hvordan skærer man ost uden at få høje kanter?

Ender din ost ofte med at blive til en skiløjpe? Det er ikke så meget værd, da det dermed er svært at få noget brugbart ud af den ost, der er på siderne. Sådan skal det ikke være, da ost i sig selv ikke er en billig spise.

Vil du gerne undgå en skiløjpe i din ost for fremtiden, kan du med fordel begynde at prøve at skære ost fra midten og ud. For har du svært ved at skære den fra kant til kant i ét strøg, er det bedre at dele det op i to. På denne måde undgår du i langt højere grad at få en nedadgående bue i din ost.

Det kan især også være en fordel at bruge en ostehøvl, da en osteskærer med streng kan være lidt sværere at styre – især for børn. Så er de også med til at udhule osten, kan det være en fordel at have en ostehøvl liggende.

Osteskærere i forskellige materialer

Plastik eller aluminium? Vi har begge dele. Vi ved nemlig godt, der kan være forskel på, hvad vores kunder godt kan lide. Både når det kommer til, hvordan materialet føles i hånden, men også den praktiske del af det – om den tåler at komme i opvaskemaskinen.

Vores osteskærere i plastik tåler en tur flere gange om ugen i opvaskemaskinen, mens vores osteskærer fra Westmark i aluminium ikke tåler at komme i opvaskemaskinen – til gengæld ligger den rigtig godt i hånden.

Få strenge til din osteskærer hos os

Vil du gerne undgå ikke at kunne bruge din osteskærer? Udover at kunne købe en osteskærer med strenge hos os, kan du naturligvis også købe strenge separat, så du altid har nogen ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. Det er ikke til at undgå, da hyppigt brug slider på strengene og både gør dem løse og dovne.

Du får hele 3 styks med i en pakke, hvilket er nok til dagligt skæren af oste de næste mange måneder.

Få en osteskærer til en rigtig god pris

Det er skønt med en osteskærer i en rigtig god kvalitet, hvis du på daglig basis skærer ost til rugbrødsmaden eller franskbrødet. Men den behøver ikke koste særligt meget. Det gør den i hvert fald ikke, hvis du køber den hos os. For vi har for det første købt rigtig billigt ind, hvilket som udgangspunkt giver dig en lav pris på din osteskærer. Derudover har vi prisgaranti på alle vores osteskærere.

Du kan derfor spare helt op til 40% sammenlignet med priser andre steder. Sætter du stor pris på det, så du har flere penge at gøre med til de gode oste til morgenmaden, kaffen eller desserten lørdag aften, er det bare at vælge din favorit.

Med mærker som Westmark og Osti kan du også være sikker på, at din osteskærer holder til at blive brugt dag ud og dag ind. For det er mærker, der producerer osteskærere af meget høj kvalitet.

Du kan derfor trygt handle din osteskærer hos os.

Skær ost i stride strømme med en osteskærer fra Kagegrisen

Der er ingen grund til at holde dig tilbage eller kun at drømme om at smage den næste skive ost. For vores osteskærere gør dine ostedrømme til virkelighed og giver dig den ene gode smagsoplevelse efter den anden.

Om du ønsker en med strenge eller en med høvl er helt op til dig. Men uanset hvad du vælger, sørger vi for hurtig levering, så du kan få hul på den nye ost eller fortsætte med den, du er gået i gang med.

Tjek også gerne vores udvalget af andet køkken- og bageudstyr, så du er sikker på at have alt ved hånden.

Kagegrisen.dk
X