Viser alle 2 resultater

Udendørslys

Når mørket falder på, kan du forlænge dagen med hyggeligt udendørslys. Vi forhandler LED udendørslys fra Deluxe Homearts. Lysene er lavet i plast, og hvert sæt indeholder 3 lys.

-33%

Udendørslys skaber hygge i mørket

Du kan bruge lysene både i en lanterne, på et fad eller blot som de er. Det er nemt at skabe en hyggelig stemning med udendørslys fra Deluxe Homearts. Lysene fås i 3 forskellige farver – karry, mint og lilla, så der er noget for enhver indretning og stil. Lysene er modstandsdygtige overfor vand og tåler derfor alt slags vejr.

Skab stemning på terrassen eller i forhaven, og byd gæsterne velkomne med udendørslys. Gør den mørke tid lidt lysere med udendørslys. Husk, at vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark og leverer altid indenfor 2-5 dage.

Udendørslys - et sikkert alternativ til stearinlys

Udendørslys er en sikker og nem måde at skabe den helt rigtige stemning i din have, på balkonen, på terrassen eller foran din hoveddør. Lysenes væge bevæger sig meget realistisk og får dem derfor til at ligne rigtige stearinlys. Det giver en hyggelig effekt og du får den helt samme stemning som med et stearinlys.

Udendørslys holder længere end stearinlys, for de brænder ikke ned. Alt du skal gøre er at skifte batterier, og dine udendørslys har fået nyt liv til mange timers brug. En smart timer-funktion gør, at du ikke behøver at tænke over hvornår du skal tænde og slukke dine lys. Sætter du timeren, vil dine lys automatisk være tændt i 6 timer, og herefter slukker de. Når der er gået yderligere 18 timer, tændes dine udendørslys igen. Så slipper du for selv at huske at tænde og slukke, og det vil både spare på batterierne og din tid.

Lysene har en batterilevetid på hele 200 timer, så der er mange timers fornøjelse og hygge i udendørslys fra Deluxe Homearts, som du kan købe her på shoppen.

Fordelene ved at bruge udendørslys med LED

Et LED udendørslys har mange fordele. En af dem er selvfølgelig, at de er helt ufarlige for børn og dyr. Du behøver ikke at være bange for, at dit barn eller kæledyr kommer for tæt på dem og brænder sig.

Du kan skabe helt den samme hygge-stemning med et udendørslys som med et stearinlys. Du kan hurtigt spare mange penge ved at investere i LED udendørslys, da de blot kræver nye batterier. Hvis du vælger at bruge genopladelige batterier, er dine udendørslys endnu billigere i drift.

Så med et sæt LED udendørslys med 3 lys i en flot farve, er der lagt op til udendørshygge og lange sommeraftener på terrassen. Køb flotte puder, varme tæpper og lanterner, og invitér venner og familie over til en mindeværdig aften med grill og efterfølgende hygge i skæret fra dine nye udendørslys. Det bliver en aften, der er værd at gentage.

Udover udendørslys forhandler vi andre ting til haven, som kan være med til at skabe den helt rigtige stemning. Se fx vores flotte fade, lyskæder og lanterner. Bliv inspireret til sommerens have-arrangementer her på shoppen.

Kagegrisen.dk
X